Články

Třetí utkání - třetí vítězství!

logohckwallV sobotu 1.10.2011 jsme na domácím ledě v Krnově přivítali, v rámci dalšího mistrovského utkání krajské ligy mladších žáků, ambiciózního soupeře - tým HC Oceláři Třinec. Třinečtí po celé utkání dokazovali, že jsou velmi bojovným týmem, který hraje s nasazením od začátku utkání až do samotného konce.

Skóre otevřeli v 7. minutě právě hosté. Na tuto úvodní branku utkání se ale krnovským mladíkům podařilo rychle odpověďět brankou Adama Ščudly. V 17. minutě šel krnovský tým poprvé do vedení brankou Víti Kreta.

Druhá třetina utkání byla opět velmi vyrovnaná. Do dvougólového vedení poslal domácí ve 36. minutě opět Adam Ščudla - 3:1 .Takto skončila i druhá třetina.

Do třetí třetiny vkročili domácí hráči aktivněji a na 4:1 zvyšoval Jakub Kylnar. Zdálo se, že je rozhodnuto, opak byl pravdou, soupeř v rozmezí 49. a 50. minuty snížil na 4:3 a utkání slibovalo vypjatý konec, což se také potvrdilo. V 53. minutě zvyšoval opět Jakub Kylnar na 5:3. O několik minut později, v 59. minutě hosté z Třince snížili opět na rozdíl jediné branky - 5:4. Další změnu skóre však již domácí nepřipustili přestože soupeř odvolal brankáře a hrál s šesti hráči v poli.

Krnovským borcům se podařilo udržet cenné vítězství nad velmi kvalitním soupeřem a dosáhout tak třetí vítězství v sezóně v řadě. Takto úspěšný vstup krnovské mládeže do sezóny neočekával ani ten největší optimista, za což si naši kluci zaslouží velký dík!

HK Krnov - HC Oceláři Třinec 5:4 (2:1, 1:0, 2:2)

Sestava Krnova: Ovčáček J, Květoň D., Kylnar J., Zouhar A., Kaša M., Ščudla A., Kret V., Frank L., Pustka M., Mališ M., Jelínek F., Trávníček M., Burian D., Salát V., Harabiš S., Kocián M.