Články

V hlavní roli rozhodčí!

logohckwallDružstvo krnovských mladších žáku sehrálo v pátek 4.11.2011 další mistrovské utkání v rámci LMŽ na ledě HC Vítkovice Steel.

Je smutné, že do hlavní role se v tomto utkání obsadil hlavní rohodčí p. Urbánek. Je zbytečné podávat stížnožnost na ČSLH, zde nebude dosaženo změny výsledku, tento arogantní rozhohodčí se rozhodl vzít opratě zápasu do svých rukou. Ke vší úctě a kvalitám, domácího družstva toto utkání rozhodl žalostný výkon hlavního rozhodčího, který svými neobjektivními verdikty rozhodl o osudu celého toto utkání! Je neuvěřitelné, že arogance rozhodčích, i v těchto věkových kategoriích, devalvuje výkony hráčů na ledě.

Ale zpět k průběhu utkání. V první třetině otevřeli krnovští skóre utkání brankou Hugo Haase. Na tuto branku dlouho nedokázali domácí odpovědět, až díky hlavnímu rozhodčímu, který po odpískání uznal branku domácím, kteří tak srovnali skóre na 1:1.

Ve druhé třetině zvýšili domácí na 2:1, opět po sporné brance, kdy brankář hostí držel puk pod svou lapačkou a i s ní domácí přesunuli domácí puk do branky hostí, což rozhodčí uznal jako regulérní branku. :0(

Ve třetí třetině šance na obou stranách mohli změnit skóre, byli to však domácí, kteří v 47. minutě zvyšovali na 3:1. Krnovští se však nevzdali a v 51. minutě snížily Hugo Haasem na 3:2. V těchto chvílích opět zaúřadoval rozhodčí Urbánek. V posledních pěti minutách přehlédnul minimálně 5 nedovolených zákroků domácích, z nichž minimálně tři byly na trest do konce utkání. Utkání skončilo výsledkem 3:2.

Uznáváne kvality domácích hráčů, tito však nemají zapotřebí pomoci rozhodčích v takové míře, jak to předvedl arogantntní rozhodčí p.Urbánek, který po zápase odmítl diskutovat s trenérem hostí p.Kylnarem se slovy: " Odejdětě, vy zde nemáte průkaz trenéra ". Hokejový svaz, bohužel, tyto pseudo rozhodčí neřeší!

HC Vítkovice Steel - HK Krnov  3:2 ( 1:1, 1:0, 1:1)

Sestava HK Krnov: Ovčáček, Květoň,Zouhar, Kylnar, Kaša, Haas, Ščudla, Frank, Pustka, Seygfried, Trávníček, Salát, Kret, Harabiš, Ščudla, Kocián, Burián, Trávníček, Jelínek